Armurariu uscat și măcinat
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Scurtă descriere : Cea mai eficientă plantă medicinală pentru regenerarea ficatului. Dă startul sistemului de digestie, detoxifiere a tractului intestinal și excreție.
Ambalaj : 900 g / 2000 g
Avertisment : A se păstra într-un loc răcoros și uscat, departe de îndemâna copiilor mici.
Categorie: | NZ Produse |
---|
Ciulin de lapte uscat și zdrobit
Ciulinul de lapte (Silybum marianum) este cunoscut și sub numele de ciulin de lapte, ciulin argintiu sau, în medicina populară, coroana lui Hristos. Această plantă medicinală excepțională este originară din Insulele Canare și este cultivată mai ales ca plantă ornamentală în zona noastră climatică. Fructele sale coapte conțin silimarină, o substanță care ajută la purificarea ficatului și ajută foarte mult la regenerarea celulelor membranei hepatice. Silimarina se găsește în coaja fructului de ciulin și se formează atunci când acesta se coace în septembrie-octombrie. În această perioadă planta are nevoie de o temperatură de cel puțin 25 C. Fructele se recoltează prin culegerea boabelor coapte, care sunt uscate și apoi zdrobite. Deși poate fi cultivat în condițiile noastre, nu ajunge la același stadiu de maturitate și calitate ca în Marea Mediterană. Silimarina (complex bioflavonoid) este un antioxidant puternic - mai puternic decât vitaminele C și E. Efectele curative ale ciulinului de lapte erau deja cunoscute de vechii vindecători și fitoterapeuți, care îl foloseau în principal pentru a trata inflamațiile ficatului. Marele pozitiv al ciulinului de lapte este și conținutul de acizi grași nesaturați, fără de care unele vitamine și minerale nu sunt absorbite. Sângele sărăcit de aceste componente provoacă așa-numitele boli ale civilizației. Fructele de ciulin de lapte sunt disponibile sub formă de ceai, extract, ulei sau tinctură, dar cel mai bun și mai eficient mod este să le luați uscate. Fructele de ciulin de lapte vă sunt oferite foarte fin zdrobite și în această formă este cel mai în măsură să regenereze celulele membranei hepatice.
Utilizare recomandată:
Utilizare directă : 1 linguriță direct în gură cu cel puțin 3 dcl de apă, se repetă de mai multe ori pe zi (maxim 2 - 3 ori) De asemenea, puteți adăuga ciulinul de lapte uscat la diferite tipuri de alimente, cum ar fi orice terci, cereale sau iaurt. Doza zilnică nu trebuie să depășească 2 - 3 lingurițe. Ceai de ciulin de lapte: Fructele uscate nu sunt recomandate în contact cu apa la peste 40 C, când efectele substanței silimarină ar fi afectate. Ceaiul din fructe de ciulin de lapte nu este potrivit pentru regenerarea ficatului. Din această plantă medicinală se folosesc așa-numitele infuzii de ceai (din frunze, iarbă și rădăcină), fiecare pentru o problemă de sănătate diferită.
Valori nutriționale : Energie 1236 kj/297 kcal - 15%RVH (Reference Nutrition Value) Grăsimi 21 g - 30% (inclusiv acizi grași 4 g - 20%) Glucide 7 g - 2,7% Proteine 20 g - 40% Sare 0,01 g - 0,16%
Avertisment : A se păstra într-un loc răcoros și uscat, departe de îndemâna copiilor mici.
Doar utilizatorii înregistrați pot face postãri. Vă rugăm să vă conectați sau să vă înregistrați.